Dobro došli

Panda 1

O vrtiću

Mi smo prvi porodični vrtić

Nismo želeli da naš vrtić bude još jedna u nizu “privatnih vrtića”. Želeli smo da Panda bude porodični vrtić koji će zadržati toplinu porodičnog doma i gde će se svako dete osećati srećno, ušuškano i sigurno kao kod svoje kuće.

Za nas nema većeg zadovoljstva od saznanja da se u našem vrtiću danas igraju deca naših drugova koji su u toj istoj kući proveli svoje detinjstvo. A posebno zadovoljstvo nam pričinjava to što je prvi polaznik vrtića Panda naš Vukan.. Ono što želimo našem Vukanu, to želimo i drugoj deci koja dolaze u naš vrtić. A to su najbolji uslovi, najzdravija hrana, najstručniji vaspitači, najkvalitetniji programi i najpodsticajnija sredina.

Pravilno vaspitanje dece sastoji se u tome da se iz svakog od njih izvuče ono što je najbolje.

Ishrana

Deca tokom dana imaju pet obroka: doručak, voće, ručak i dve užine. Jelovnik je prilagodjen deci u saradnji sa nutricionistom i ketering službom. Jelovnik obuhvata sve sto je potrebno za pravilan rast i razvoj dece. (žitarice, voće, povrće, mleko i mlečni proizvodi, meso i poneki slatkiš).

O objektu

Ispunjavaju sve higijenske i sanitarne uslove. Multifunkcionalan prostor vrtića je potpuno adaptiran i prilagodjen nameni, koji se prostire na dva sprata 300 m2, pružiće deci jedinstven i zabavan boravak.

Vrtić Panda poseduje veliko dvorište gde će vaše dete provoditi svoje najlepše dane odrastanja uz raznovrstan spektar boja I biljaka koje će ga okruživati.

Na samo 20 metara od naseg vrtića nalazi se veliki park gde deca mogu šetati,igrati se i imati aktivnosti prema planu vaspitača.

    Created with Fabric.js 3.6.3