O vrtiću

dobro došli

Galerija Slika

O vrtiću

Mi smo prvi porodični vrtić

Kuća u kojoj se nalazi naš prvi vrtić, uvek je bila ispunjena dečjom igrom,radošću i smehom.Tu su odrastala naša deca, a zajedno sa njima i njihovi drugari, rođaci I deca iz komšiluka. Tako smo došli na ideju da otvorimo vrtić koji će zadržati toplinu porodičnog doma i gde će se svako dete osećati srećno, ušuškano i sigurno kao kod svoje kuće. Sa idejom da ne ličimo na druge privatne vrtiće obezbedili smo prijatan ambijent, podsticajnu sredinu, kvalitetan vaspitno- obrazovni program koji realizuju visokokvalifikovani vaspitači.

Ishrana

Za pravilan rast I razvoj dece neophodna je adekvatna ishrana po pažljivo odabranom jelovniku nutricioniste ketering službe sa kojom sarađujemo. Cilj nam je obezbeđivanje I praćenje balansa u kvalitetu, količini I raznovrsnosti ishrane u skladu sa preporučenim dnevnim nutritivnim potrebama dece predškolskog uzrasta. Ukoliko dete ima potrebe za specijalnim obrokom to mu se može omogućiti na svakodnevnom nivou.

O objektu

Naš objekat je u skladu sa svim savremenim standardima kvaliteta rada ustanove. Multifunkcionalni prostor površine 300 m2 je adaptiran i prilagodjen deci predškolskog uzrasta I u potpunosti zadovoljava potrebe naših polaznika. Vrtić Panda poseduje veliko dvorište gde deca svakodnevno borave igrajući se na svežem I čistom vazduhu I u njemu kroz istraživačke, stvaralačke I motoričke igre upoznaju I otkrivaju svet koji ih okružuje. U neposrednoj blizini vrtića nalazi se park koji deca I vaspitači rado obilaze .

    Kontakt informacije

    Adresa:

    Bistrička 28, Beograd 11060,

    Created with Fabric.js 3.6.3